pb ItalieCKC & partners brengt ook dit voorjaar onder de naam ‘Uit de Kunst’ een programma speciaal voor 55-plussers uit met onder andere lezingen en workshops, die overdag plaatsvinden. Het thema is Italië en wordt op vrijdag 7 februari op feestelijke wijze gepresenteerd.


Het wordt een gezellig samenzijn met een hapje, drankje, livemuziek en diverse sprekers die inspireren, informeren en adviseren over het programma. Binnen de Uit de Kunst-activiteiten die in maart en april zijn gepland, vind je lezingen over architectuur, opera, La Dolce Cinema, design van mode & accessoires en een meezingconcert in Bel Canto. Verder zijn er workshops als het dansen van de Tarantella, schilderen van een Toscaans landschap en de Mona Lisa, Panorama Italia maken van glas, tafelpronkstuk maken in keramiek en een zijden sjaal beschilderen.

De toegang tot de feestelijke presentatie is gratis, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en het aantal personen. Het volledige programma is te bekijken op: uitdekunst.ckc-zoetermeer.nl of af te halen bij de receptie van CKC & partners (Leidsewallen 80).

Presentatie Cultureel Programma: vrijdag 7 februari, van 14.00 – 16.00 uur, CKC (Leidsewallen 80).

-advertenties-

-goede doel-