ontmoeting home837x557 minJobHulpMaatje Zoetermeer start woensdagochtend 15 januari met een JobGroup-ronde: zeven gratis workshops voor werkzoekenden die moeite hebben om aan betaald werk te komen. Werkzoekenden krijgen in een JobGroup meer inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je kan.


Er wordt veel aandacht besteed aan leren netwerken. Je kunt je competenties en interesses testen gekoppeld aan een beroepskeuzeprogramma en een actuele vacaturebank. Einddoel: Weten waar je het werk kan vinden wat jij zoekt én je op een aansprekende zelfverzekerde wijze presenteren bij een werkgever.

Na afronding van de workshops kan je kiezen voor een individueel begeleidingstraject door een JobHulpMaatje. Zo’n Maatje is een opgeleide en gecertificeerde vrijwilliger die naast de werkzoekende staat en helpt bij het vinden van (on)betaald werk.


Start: 15 januari 2020
Duur: 7 weken (op woensdagochtend)
Locatie: Stadhuis-Forum / bibliotheek Zoetermeer
Inschrijving: via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website https://jhm-zoetermeer.nl of via telefoon 0641572157 (Marius Cusell)

-advertenties-

-goede doel-