reimarkt zoetermeerDe renovatiewinkel van Zoetermeer sluit 20 december met de fysieke winkel in de Dorpsstraat. Reimarkt zal echter niet verdwijnen uit Zoetermeer, maar gaat in 2020 verder als Energieloket.

Reimarkt is sinds 1 februari 2017 de Duurzame Renovatiewinkel van Zoetermeer. Vele Zoetermeerders vonden al de weg naar de renovatiewinkel voor deskundig gratis advies over energiebesparende maatregelen, subsidiemogelijkheden, financiering en uitvoering van verduurzaming. De afgelopen periode merkten zij dat bewoners vooral kiezen voor huisbezoeken, buurtavonden, telefonisch advies en zelf online op zoek gaan.

 

Vanaf 2020

Reimarkt zal in samenwerking met de gemeente, Energiecoƶperatie (DEZo), Stichting DuurSamen en Piƫzo het komende jaar elke maand weer te vinden zijn tijdens de bewonersavonden. Hier kunnen bewoners terecht om te horen welke slimme energiebesparende maatregelen er zijn voor hun wijk en hoe zij eenvoudig aan de slag kunnen. Reimarkt biedt niet langer zelf producten aan, maar zorgt ervoor dat je als bewoner, aansluitend op een advies, eenvoudig een passende lokale aanbieder kunt selecteren.

 

-advertenties-

-goede doel-