75412321 1415636048600150 8197860290407170048 o copy copy copyErwin Konijnenburg van Foto-Konijnenburg.nl werd vandaag door verschillende mensen gewezen op een bericht dat Hart van Nederland had geplaatst. Het betrof een artikel over bedrijven die mensen misleiden met nepaanbiedingen voor black Friday.

Er zijn natuurlijk meer mensen en bedrijven met de naam Konijnenburg,ook andere fotografen en fotowinkels,het verschil zit voornamelijk in de schrijfwijze van de website. Helaas lijken deze nogal op elkaar bij sommige is het verschil maar een verbindingsstreepje.


De gevolgen zouden wellicht wel eens groot kunnen zijn. "Er zijn nu al verschillende mensen die denken dat het mijn bedrijf betreft," zegt Erwin.

Inmiddels heeft hij Hart van Nederland en de consumentenbond benaderd. "Ik hoop dat het programma het artikel gaat aanpassen, waardoor duidelijk is dat het niet Konijnenburg uit Zoetermeer betreft, Want ze beseffen niet wat dit kan doen met een hardwerkend bedrijf. Helaas hebben beide nog geen reactie gegeven," verzucht de fotograaf. Hoe langer zijn naam onterecht gepubliceerd staat, hoe groter de kans dat hij opdrachten mis gaat lopen.  

-advertenties-

-goede doel-