kledinginzamelingDe gemeente Zoetermeer houdt eind november weer een kledinginzamelingsactie voor een goed doel. Dit keer is het goede doel Stichting Iedereen Een Maaltijd, een stichting die ervoor zorgt dat iedereen elke dag een gezonde maaltijd kan eten.

Alle inwoners van Zoetermeer hebben met de post een sticker gekregen die op een zak kleding kan worden geplakt. De zakken kunnen op 28 of 29 november aan de straat worden gezet, de juiste dag staat op de sticker die u ontvangen heeft. De gemeente heeft dit jaar gekozen voor een sticker in plaats van het verspreiden van plastic zakken om de berg plastic afval te verkleinen.

 

Ook zelf inleveren

U kunt de kleding ook zelf inleveren bij lunchroom Stichting Iedereen Een Maaltijd, in de passage van het Woonhart. Voor de ingeleverde kleding krijgt de stichting een mooi bedrag dat zij willen gebruiken voor keukenapparatuur. Lijkt het u leuk om eens een inzameling op school, werk, vereniging, kerk, etc. te doen, of denkt u dat een container hier wel volkomt, neem dan even contact op met Stichting Iedereen Een Maaltijd (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 079-7370120).

-advertenties-

-goede doel-