sinterklaashuis zoetermeerSinterklaas komt morgen weer aan in Nederland. Naast het landelijke Sinterklaasjournaal, zijn er ook regionale journaals en zelfs een Zoetermeers Sinterklaasjournaal. Het Zoetermeerse verhaal speelt zich af rond het sinterklaashuis in de Dorpsstraat.

Vanaf maandag 18 november vertelt Sinterklaashuis Zoetermeer het verhaal van Sinterklaas in de Dorpsstraat. Ook op 20 en 22 november zullen er afleveringen zijn in deze serie.

Staff van Sinterklaas

De Staff van Sinterklaas wordt gemaakt door de Zoetermeerse acteur en regisseur Andy van Veen. Zij hebben een nieuw avontuurlijk Sinterklaas verhaal verfilmd in een 7-delige serie, die vanaf 16 november te zien zal zijn. Andy is hierin de regisseur, maar speelt ook Regelpiet, die de taak heeft om nieuwe Pieten op te leiden. Het avontuur start als Kleine Piet aankomt in het Huis van Sinterklaas...

Dove Pietennieuws

Het Dove Pietennieuws richt zich op dove en slechthorende kinderen en is geheel in gebarentaal. De Zoetermeerse Charissa Bol van WeZoDo werkt mee aan het Pietennieuws en zorgt als verteller dat de kinderen van alle nieuwtjes rond Sinterklaas op de hoogte zijn.

-advertenties-

-goede doel-