20191031 13062In totaal waren 35 huizen in Zoetermeer aangemeld voor de Halloween Home Awards, een prijs voor het mooist versierde Halloweenhuis in de stad. De jury reed donderdagavond in een sfeervolle oude brandweerwagen langs de 7 genomineerde adressen.


Het was meteen al duidelijk dat veel mensen heel veel energie en moeite hadden gestoken in de Halloween versieringen. Vaak was het hele huis, van binnen en van buiten, versierd in één Halloweenthema. Elk huis was uniek op zijn eigen manier maar één huis sprong er bovenuit. De jury was het er unaniem over eens dat het Halloweenhuis aan de Van Randwijkhove in Buytenwegh de Halloween Home award meer dan verdiende. Van buiten was aan deze woning nog niet heel veel te zien, maar wie binnen kwam, stapte in een complete Halloween beleving. Het hele gezin speelde mee in dit Halloween theater en bleven stoïcijns in hun rol. Op tafel stonden nog de overblijfselen van de maaltijd van het Halloweengezin, met gerechten zoals wormensoep en vampierenbloed.

20191031 13000  20191031 13041 


Na afloop van de Halloweentour langs alle 7 huizen, vertrok de brandweerauto weer naar Buytenwegh om de bewoners aan de Van Randwijkhove blij te maken met hun Home Award en de bijbehorende prijs: één minuut gratis shoppen bij Albert Heijn XL.


Alle gezinsleden hadden zich enorm ingezet om het huis zo eng mogelijk te versieren, maar de ideeën kwamen het meest van de zoon des huizes: “Al vanaf april begint het te kriebelen en ga ik op jacht naar nieuwe Halloween ideetjes. Ik kan nog niet geloven dat ik de prijs gewonnen heb met mijn hobby!”

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-