SinterklaasvaartVoor de zesde keer op rij bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten op zaterdag 23 november Boerderij ’t Geertje met de Meervaarder. Bezoekers kunnen meevaren met de Pakjesboot of meedoen aan de vele activiteiten op de boerderij.


Boerderij ’t Geertje organiseert het gehele weekend leuke activiteiten voor kinderen rondom Sinterklaas. Kinderen kunnen schoorsteen glijden, daklopen, een Taaitaaipop versieren en als een echte Piet op de Pietenbaan klimmen. Na de aankomst van Sinterklaas op de Pakjesboot begroeten Sint en de Pieten de kinderen in de Koeienstal.

 

Sinterklaas rondvaart

De Meervaarder maakt zaterdag 23 november 4 tochten met Sinterklaas en zijn Pieten, wie mee wil kan een kaartje reserveren op www.rondvaartzoetermeer.nl.  
De Sinterklaasvaarten kosten €6,- per persoon, koop je kaarten van tevoren om zeker te zijn van een plaatsje aan boord. De Sinterklaasvaarten duren 15 tot 25 minuten en zijn afhankelijk van het weer. Mochten de vaarten wegens te slechte weersomstandigheden niet doorgaan dan wordt er ter vervanging van de vaarten aan aparte Meet & Greet met Sint en zijn Pieten georganiseerd op de Koeienzolder van ’t Geertje. Dit is enkel voor degene die kaarten voor de vaart gekocht hebben.

 

Programma

12.45 uur: Ophalen van Sinterklaas: Vaar mee op de Pakjesboot en haal Sinterklaas en zijn Pieten op. Voor deze vaart zijn kaartjes te koop.
13.15 uur: Aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten aan de kade: Sinterklaas en zijn Pieten komen aan bij Boerderij ’t Geertje. Begroet Sinterklaas en zing hem toe! De aankomst is geheel kosteloos voor iedereen.
13.30 uur – 14.45 uur: Sinterklaas in de koeienstal: Sinterklaas begroet de kinderen en ouders in de koeienstal. Zing een liedje, ga op de foto en snoep van al het strooigoed.
14.45 uur, 15.30 uur en 16.15 uur: Vaar mee met Sinterklaas: Laat je schminken aan de kade en stap vervolgens met Sinterklaas en zijn Pieten aan boord en ga met de Pakjesboot op zoek naar de pakjes van Sint. Voor deze vaarten zijn kaartjes te koop.

 

De volledige Sinterklaas-agenda met alle activiteiten van en voor de Sint in Zoetermeer vindt u hier: Sinterklaas agenda

-advertenties-

-goede doel-