Winnaars e waste450Een strijkijzer hier, elektrische tandenborstel daar, oude boormachines en nog veel meer. Dat is slechts een greep uit de e-waste (klein elektronisch afval) die er tijdens de Nationale Recycle week is ingezameld. Veel Zoetermeerders gaven gehoor aan de actie.

Bij de actie op de vrijdag- en zaterdagmarkt is meer dan 277,5 kilo e-waste ingezameld. Ook bij het Zelfbrengdepot is er veel meer e-waste dan normaal ingeleverd. Tijdens deze actieweek konden ook de bassischolen deelnemen. Bij elke deelnemende school stond een minicontainer voor klein elektronisch afval. Aan het eind is de inhoud van de containers gewogen en de Paulusschool heeft het meeste e-waste ingezameld. Zij wonnen een cheque voor een activiteit voor de hele school.

 

De prijswinnaars

Zoetermeerders kregen bij elke ingeleverd stuk e-waste een lootje en een kaartspel. Hiermee maakten ze kans op VVV bonnen. De winnende nummers zijn:

1e prijs : VVV-bon van € 150,- lotnummer 1862
2e prijs : VVV-bon van € 100,-, lotnummer 0340
3e prijs en 4e prijs : VVV-bon van € 50,- lotnummers 0390 en 1885
Wie een prijs heeft gewonnen kan contact opnemen met de klantenservice van de afdeling Afvalinzameling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 14 079.

-advertenties-

-goede doel-