Susanne Nehring foto 2016CKC & partners organiseert op 15 november een herdenkingsconcert als eerbetoon aan Susanne Nehring, de docente zang pop/rock/jazz overleed in juni van dit jaar. Tijdens het concert zal gemusiceerd worden door leerlingen, oud-leerlingen, vrienden en collega’s.

Zo zingt Lise van der Kruk (16 jaar) het nummer Little By Little van Susan Tedeschi onder begeleiding van Susanne’s bluesband Bloody Blues Bash. Ze laat zich hiervoor inspireren door een eerdere opname van het nummer, ingezongen door Susanne. Faylinn Pieterse, 8 jaar en de jongste leerling van Susanne, zingt het toepasselijke Je Naam In De Sterren van Jan Smit. Daarnaast zingen vrijwel al Susanne’s leerlingen van 2018-2019 een nummer samen, waarbij ze begeleid worden op de piano door Esther van Es en op de gitaar door Ruben Welbedacht. Bloody Blues Bash sluit de avond af.

Naast de muzikale bijdragen worden gedurende de avond met elkaar bijzondere en warme herinneringen opgehaald. Na afloop is er gelegenheid om met een hapje en drankje na te praten in de Lounge. De kaarten zijn gratis. Bezoekers wordt wel gevraagd om te reserveren, via herdenkingsconcertsusannenehring.entranz.nl

Het herdenkingsconcert voor Susanne Nehring is op vrijdag 15 november van 19.30 – 21.00 uur bij CKC & partners in de Theaterzaal.

-advertenties-

-goede doel-