IMG 5737

Groot en klein wist afgelopen vrijdag weer de weg te vinden om te griezelen tijdens het Halloweenfeest op speelboerderij Buitenbeest. De knusse speelboerderij was omgetoverd tot griezelboerderij die zijn voorgaande jaren heeft overtroffen in verhaallijn en activiteiten.

Ruim voor de start van de avond stond er al een grote groep kinderen met en zonder ouders te wachten voor het hek dat om 19.00 uur voor het grote publiek open ging. Halloween bij het Buitenbeest in Meerzicht begon zoals vorige jaren met een grote openingsshow. Ook dit jaar konden de bezoekers weer genieten van een spectaculaire act en kon daarna het grote griezelen beginnen.

IMG 5544 IMG 5737

Bij de ingang kreeg een ieder een activiteiten kaart waar alle onderdelen en of versnaperingen op af konden worden getekend. Niet alleen de speelboerderij heeft zich zelf overtroffen, ook de meeste bezoekers lieten zich van hun meest griezelige kant zien.

Ondanks dat dit evenement gelijktijdig was met de Halloween activiteiten van het Stadshart werd het Buitenbeest goed bezocht en was het gezellig druk op de boerderij.

Tekst Marja de Laaf
Foto's Marja de Laaf en Max Linnenmann

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-