clown 1Tijdens de herfstvakantie – van 19 tot en met 27 oktober – kan Zoetermeer weer flink genieten van de kermis. Net als vorige jaren zal de kermis in het teken staan van Halloween. Gedurende de week vinden er allerlei activiteiten plaats rond het thema Halloween voor jong en oud.

De Floravontuur Halloweenkermis zal staan op het Evenemententerrein aan de Van der Hagenstraat, direct naast de SilverDome. Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende attracties. De hele week kan er naar hartenlust worden gevlogen, geroetsjt, gedraaid, gegraaid en geschoten. Uiteraard ontbreken de diverse eetkramen niet en er worden natuurlijk verschillende activiteiten georganiseerd.

De Halloweenkermis is een van de voordeligste kermissen in de regio. Daarnaast biedt de kermis aantrekkelijke kortingen en activiteiten om het kermisbezoek nog voordeliger en leuker te maken. Zo zijn de beide zondagen eurodagen en woensdag 23 oktober is het familiedag. En op de zaterdagavonden heeft de kermis Fright Nights als thema.

 

Prikkelarme kermis

Op maandag 21 oktober tussen 14:00 en 16:00 uur gaan geluid- rook-, en lichteffecten zachter en/of helemaal uit én gaan attracties langzamer (indien mogelijk), om ook bezoekers met o.a. ADHD, epilepsie en autisme van de kermis te laten genieten.

 

Alle Halloween activiteiten vind je op onze speciale Halloween overzicht, of op de agenda.

-advertenties-

-goede doel-