Een 1ste lustrum voor de Hippiemarkt die alweer voor de 5e keer de Buurttuin Zoete Aarde kleurt. De markt is een initiatief van leerkracht Deborah Schipper-Mosselman, die dit evenement organiseert met volle overgave en enthousiasme. De Hippiemarkt is een lifestyle markt voor het hele gezin. 

IMG 0899 copyZaterdag 28 september van 12.00 tot 16.00 uur zullen er volop kraampjes zijn en is Buurttuin de Zoete Aarde aan de Broekwegzijde opnieuw het decor voor de meest uiteenlopende verkooplieden, workshops, muziek en food. Wat hen verbindt is dat ze veelal kleine (woonkamer) ondernemers zijn die bewuste keuzes maken en hun product met passie ontwerpen, maken of inkopen. 

Geniet deze editie van diverse lokale producten zoals Oma Appels lekkernijen, vegan gebak, brood, taarten en heerlijke vers gemaakte producten en vers geoogste groenten uit Buurttuin Zoete Aarde. Maar ook van de originele en duurzame cadeautjes voor jezelf of die lieve vriend, vriendin, broer of zus, vader of moeder of opa en oma. Hand gemaakte producten en cadeautjes voor moeder en kind, 2de handsboeken bij De Gomballenfabriek en nog veel meer.  Neem je betaalpas en contant geld mee. Niet iedere kraam is voorzien van een pinautomaatje.

 

Wat prikkelt de zintuigen deze middag?

Voor de oren is er muziek van M&M en Susanne Sanders - mogelijk gemaakt door Cultuur Fonds Zoetermeer. De neus word geprikkeld door de geur van verse poffertjes. En de ogen door alle kleurrijke gevulde kramen. En het water loopt je in de mond bij al het (h)eerlijke food aanbod van die dag.

 

IMG 0944 copy

Workshops

Op verschillende locaties in de Buurttuin en op het pleintje bij de buren Het Lijsternest, (Kern kinderopvang in boerderij Ora et Labora) zijn diverse creatieve workshops de hele dag door voor kinderen én volwassenen. Om het festivalgevoel compleet te maken kun je henna tattoos laten maken en je haar laten opleuken door haarveertjes. 

-advertenties-

-goede doel-