Speelgoedbank Mooi Zoetermeer verhuist naar een nieuwe locatie. De verhuizing is noodzakelijk geworden omdat na de geplande verbouwing door Middin, er geen plaats meer voor de bank is aan het Haagsebos. Door de verhuizing is de speelgoedbank vanaf 29 september even gesloten.

De nieuwe locatie is gevonden in het gebouw van ‘Buurtwerk Alexander Zoetermeer’ aan het Kerkenbos 16 en is vanaf 14 oktober weer open.

kerkenbos16zoetermeer 006

De speelgoedbank maakt van deze gelegenheid gebruik om ook haar naam te wijzigen. Voortaan gaat de bank door in de vorm van een stichting met de naam ‘speelgoedbank IKROS Zoetermeer’. Dit acroniem staat voor: Ieder Kind Recht Op Speelgoed.

Van 29 september tot 13 oktober is de speelgoedbank i.v.m. de verhuizing gesloten. De verhuizing wordt mede mogelijk gemaakt door Shurgard Zoetermeer die gratis een tijdelijke opslagruimte ter beschikking stelt en internationaal verhuisbedrijf Henneken die dozen in bruikleen geeft.

Op 14 oktober gaat speelgoedbank IKROS open voor alle ingeschreven kinderen tot 13 jaar met een Zoetermeerpas. Deze pas moet bij elk bezoek getoond worden. De openingstijden blijven dezelfde: op maandag van 14.00 uur – 17.00 uur en op woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Aan het puntensysteem en de regels verandert er niets.

Speelgoed brengen kan alleen tijdens de openingstijden van de speelgoedbank of in nader overleg.
Voor vragen of afspraken kan men terecht op 0640674228.

kerkenbos16zoetermeer 003

Foto's en tekst: Guus Pauwels

-advertenties-

-goede doel-