BoerenbandDe Zoetermeerse Boerendag wordt zaterdag 7 september alweer voor de twaalfde keer gehouden. De Dorpsstraat is met haar authentieke uitstraling een natuurlijke achtergrond voor de activiteiten die deze zaterdag plaatsvinden. En er valt opnieuw heel wat te zien en te beleven.

Om 11:00 uur gaat de Boerendag van start met demonstraties oude ambachten. Kinderen kunnen spelen met de geitjes van Kinderboerderij 't Geertje, Simon de Ballonnenboer maakt leuke balloncreaties en Hollandse Dames delen allerlei hapjes en lekkernijen uit. De Boerenband zorgt voor vrolijke muziek.

Tevens kunnen de kids creatief aan de slag bij de Klompopleukerij, waar zij een houten klompje mogen beschilderen. Verder kan men een gezellig ritje maken in een nostalgische Jan Plezier. De opstapplaats bevindt zich aan de Pilatusdam. Wie wil kan zich laten schminken, spelen met verschillende Oudhollandse spelletjes en bij ’t Dierenparadijs kan men geheel in boerenstijl met het hele gezin en de hond op de foto!

Ook de populaire kids-held Kikker brengt deze zaterdagmiddag een bezoekje aan de Dorpsstraat. Dit jaar doet ook Molen de Hoop mee, met rondleidingen en ambachtelijke demonstraties.

scharensliep   Hollandse Dames
 Scharensliep De Hollandse Dames

Het programma van de Zoetermeerse Boerendag is van 11:00 en 17:00 uur. En alle attracties zijn gratis toegankelijk.

-advertenties-

-goede doel-