CRF18027De 2e editie van Caribbean Reggae Festival 2019 wordt in Zoetermeer georganiseerd op zaterdag 31 augustus. Het festival vindt plaats bij JJ Music House, achterin het Van Tuyllpark en biedt liefhebbers van reggae diverse live optredens en lekkere hapjes met Caribisch eten en drinken.


Het Caribbean Reggae Festival staat in het teken van ontspanning, genieten van mooi en relaxte muziek. Er is gekozen voor een gevarieerde line-up met beginnende muzikanten maar ook bands die een langere tijd aan de weg timmeren. The Soca Boy zal spelen op het festival, maar ook Benjamin Faya and The Megavibes Band en DJ Manu Moon. De host is deze dag Real Ras Lion.


Het festival start zaterdag 31 augustus om 16:00 uur en zal doorgaan tot 23:00 uur in de avond. Kaarten (€10,- per persoon) zijn online te bestellen via: www.caribbeanreggaefestival.com/tickets . Bezoekers onder de 18 jaar moeten komen met een begeleidende volwassene en betalen 5.-, kinderen tot 11 jaar gratis.
Dit jaar wordt er wederom samengewerkt met JJ Music House, 4MTV, Hit Back Records, Rauw van de Straat, Balans catering zijn de overige partners.

-advertenties-

-goede doel-