20190804 Circus in t Park GVW 0048Het thema van de vierde zondag van Zondag in ’t Park was gisteren het Circus. Wie herinnert zich nog van vroeger dat je met familie naar het circus ging? De clowns, paarden, leeuwen en tijgers? De wilde dieren ontbraken gisteren, maar mensen konden zelf acrobatentrucs leren.

Circusschool Hannesenco zorgde voor een circusvloer waarop jong en oud een circusact kon oefenen. De muziek werd verzorgd door Joost Wander en Kingston Express. Op het terrein kwam je Club Poespas tegen met hun Coco Popshow, een mobiele popquiz. En natuurlijk was de Zinderende Zomerloterij er weer waar mooie prijzen te winnen waren.

In de Terra Art Box was Ellen van Toor aanwezig met haar spiegelkunstwerken. Mensen konden zich verwonderen over de pop-up expositie van Charlotte Wagemaker, Paul van den Berg, Zowat Rindt en Iede Adu.

Zoals de afgelopen zondagen ook het geval was, kwam het festival langzaam op gang. De mensen druppelden binnen. Jarenlang bezoeker en fotograaf Peter Vergroesen geeft aan dat het altijd gezellig is. “Het is echt een sociale ontmoetingsplek. De mensen komen meer voor elkaar dan voor de acts. Maar leuke muziek werkt altijd sfeerverhogend.Er komen veel ouderen en (jonge) gezinnen. Jeugd zie je nauwelijks. Mensen komen omdat ze voorgaande jaren goede ervaringen hadden en er goede recensies geschreven werden.”

Zondag in ’t Park is nog niet afgelopen. Zondag 11 en 18 augustus zijn de laatste 2 zondagen van het festival dit jaar. Kijk op https://www.zondaginhetpark.nl/ voor meer informatie over wat er dan te doen is en welk thema er is.

Kijk voor meer foto's van Gerard van Warmerdam op https://foto.vwarmerdam.nl/2019/Circus-in-t-Park/

-advertenties-

-goede doel-