2aHet Triomos Ensemble zal donderdag 20 juni een concert geven in de Oude Kerk in de Dorpsstraat. Het ensemble bestaat uit: Marijke de Jong (fluit), Olsi Dhami (cello) en Sunghee Jo, piano.


In een soort reisprogramma van een uur beginnen ze bij Andalucía in Spanje met muziek van de Spaanse componiste Elisenda Fábregas en via de Spaanse dansen van Moszkowski reizen ze naar Argentinië waar ze eindigen met muziek van Carlos Gardel en Astor Piazzolla.
Dit concert is onderdeel van een serie maandelijkse concerten op de donderdagavond in de Oude Kerk. Het concert zal beginnen om 20.00 uur. In de pauze wordt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden.

 

Toegangsprijzen:

18 t/m 64 jaar: € 15
65 jaar en ouder: € 10
t/m 17 jaar: gratis
korting voor SCOKZ donateurs
kaartverkoop bij de entree

 

Lunchpauzeconcert in Oude Kerk

Woensdag 19 juni zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude Kerk worden gegeven door Regina Ederveen op harp. Regina zal spelen op een zeer speciale harp nl een Érard harp uit 1819. Regina Ederveen heeft aan het Utrechts Conservatorium het diploma Uitvoerend Musicus harp behaald. Zij speelde in verschillende orkesten, o.a. het Radio Symphonie Orkest, het Noord-Nederlands Orkest en het Promenade Orkest. Tevens speelde zij in het theaterorkest van Hagen, Duitsland. Zij voerde daar beroemde operawerken uit van o.a.Wagner en Puccini en symfonieën van o.a. Mahler.
Op het programma dat ze zal spelen staan werken van o.a Hasselmans ,Boscha, Godefroid en Salvi

Aanvang concert 12.45 uur.

De concerten en programma,s kunt u ook vinden op de website van Stichting : www.concertenzoetermeer.nl 

-advertenties-

-goede doel-