20180926 132864De middag van Palenstein verhuisd door het slechte en regenachtige weer zoveel mogelijk naar binnen. Een aantal buitenactiviteiten, zoals bubbelbal en de graffiti workshop kunnen daardoor helaas niet door gaan. De overige activiteiten zullen vanmiddag plaats vinden in Castellum Palensteyn.

Wethouder Robin Paalvast start de dag van Palenstein om 12.30 uur niet op het schoolplein, zoals eerder aangekondigd, maar in de gymzaal van het Castellum. Hier worden ook veel activiteiten gehouden. Voor alle leerlingen van de 3 basisscholen is er een krentenbol, fruit en drinken van de Dirk, dus de kinderen hoeven niet naar huis voor het middageten.

 

Activiteiten

Om 13.00 uur starten de verschillende activiteiten. In de gymzaal kan je meedoen met Oud Hollandse spelletjes, schminken en grabbelen. Voor de jongeren is er streetdance en ballen balans van circus nevermind.
Poppenkast voorstelling in het speellokaal om 13.30 en 14.30

In het Atrium van het Castellum is er een multi culti zomerfeest met dansen, zingen en lekkere multiculturele hapjes voor volwassenen aan het Rakkersveld 253. Een Line dans clinic van 14 uur – 15 uur. Een ‘rap’ optreden van Collin Seintje en een verrassend slotoptreden om 16.00 uur van het Culti-zanggroep uit Palenstein.
Tevens zal er een crea/handwerk markt zijn waar vrijwilligers van Palet Welzijn, Middin en Piëzo hun eigen gemaakte kunsten tonen en verkopen.

De middag van Palenstein wordt georganiseerd door de samenwerkende organisaties:
Mooi welzijn, Stichting Piëzo, Middin, Palet welzijn, Kern Kinderopvang, de basisscholen de Meerpaal, de Achtsprong en de Jacobsvlinder en de gemeente Zoetermeer combinatiefunctionarissen, Buurtwerk, Dirk supermarkt en door vrijwilligers uit de wijk.

 

Foto: wethouder Paalvast opent de middag van Palenstein in 2018, hier wel met mooi weer.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-