VaderdagHet is weer Vaderdag. Stadshart Zoetermeer zet op zondag 16 juni alle vaders van Zoetermeer in het zonnetje. Vaders en hun kinderen maken er een feestelijke dag van. Ze zijn die dag welkom voor een middag vol gezellige en leuke activiteiten.

Vaders die wel eens willen leren hoe ze het haar van hun dochters moeten vlechten of opsteken moeten zeker een kijkje nemen bij de duo workshop Hairstyling voor Papa’s in de Passage. Hier kunnen ze onder begeleiding van een professionele hairdresser oefenen met dochterlief als model. Vaders leren touperen, volume te plaatsen en snelle kapsels als de paardenstaart, vlechten en een messy dot. Het model zelf krijgt ook meteen mee hoe ze dit zelf kan doen om het papa thuis nog een keer voor te doen. Handig als hij bijvoorbeeld doet alsof hij het niet meer weet. De workshops zijn op inloop en duren een half uur. Vaders en dochters moeten zelf een borstel meenemen en de haarlengte van de dochters moet minimaal schouderlengte zijn.

Superdad

Voor veel kinderen is Papa al hun grote held. Bij het Superheldenschmink station op de Spazio kunnen kinderen zich dan ook laten schminken als hun vader met bijvoorbeeld net zo’n bril of ringbaardje als papa. Maar ze kunnen ook kiezen voor een echte superheld en zich laten omtoveren tot Superman, de Hulk of Batman.

Minions

Wie op de foto wil met een levensgrote Minion moet deze middag op het Promenadeplein zijn. Ondanks zijn stoere uiterlijk wil de Minion maar wat graag even knuffelen met kleine fans. Ook gaat hij graag met kinderen en hun vaders op de foto. 

Alle activiteiten duren van 12:00 tot 16:00 uur.

-advertenties-

-goede doel-