20190607 103230Ruby, Mirjam, Stacey, Annick en Jennifer

 

Wil je eigenlijk wel meer gaan bewegen, maar weet je niet zo goed waar dat eigenlijk bij jou in de buurt kan? Op de informatie middag over bewegen in Meerzicht krijg je heel veel informatie over mogelijkheden om lekker te bewegen in je eigen buurt.

Acht enthousiaste studenten van de Haagse Hogeschool helpen je graag verder door uit te leggen waarom bewegen nou eigenlijk zo belangrijk is. Annick, Jennifer, Maggie, Merel, Mirjam, Ruby, Stacey en Thierry vinden, als studenten Voeding en Diëtetiek, het erg belangrijk om te bewegen, omdat dit goed is voor je gezondheid. Zij leggen graag het belang van bewegen uit en organiseerden een informatie middag om mensen te wijzen op sport- en bewegingsmogelijkheden in hun eigen buurt. “Vaak horen wij dat mensen geen motivatie of tijd hebben om te sporten, maar er zijn ook heel veel dingen die je gewoon in je eigen buurt kan doen en die helemaal niet veel tijd kosten!”

Op de middag kunt u ook informatie krijgen over sportscholen als FitforFree en ZENNA Sport for Women, maar ook wandelgroepen en kennismakingscursussen in Zoetermeer die zich inzetten om meer te bewegen. Aan het eind van de informatiemiddag kunt u meedoen aan een gezellige wandeling door Meerzicht-Oost.

De informatiemiddag zal plaatsvinden in het gebouw van Palet Welzijn, op Albrandswaard 1, op dinsdag 11 juni, van 14:30 tot 16:30.
Deelname = gratis en aanmelden is niet nodig.

20190606 231723

-advertenties-

-goede doel-