20180926 132864De middag van Palenstein zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 12 juni van 12.30 uur tot 16.00 uur op verschillende locaties in en om Castellum Palenstein. De middag, voor de hele wijk, heeft als thema bewegen, er zit beweging in de wijk!


De middag start op het schoolplein van basisscholen de Meerpaal en Achtsprong om 12.30 uur met Robin Paalvast , de wijkwethouder die iedereen hartelijk welkom heet. Voor alle leerlingen van de 3 basisscholen is er een krentenbol, fruit en drinken van de Dirk, dus de kinderen hoeven niet naar huis voor het middageten.

 

Activiteiten

middag palensteinOm 13.00 uur starten de verschillende activiteiten.
Op het schoolplein kan je meedoen met Oud Hollandse spelletjes, schminken en grabbelen. Voor de jongeren is er streetdance en ballen balans van circus nevermind en boogschieten
Poppenkast voorstelling in het speellokaal om 13.30 en 14.30
Op het sportveld staan er verschillende ludieke voetbalactiviteiten: Bubble bal, Foot dart en Gaten goal.
Bij de skatebaan is er free running en graffity workshop.
In het Atrium van het Castellum is er een multi culti zomerfeest met dansen, zingen en lekkere multiculturele hapjes voor volwassenen aan het Rakkersveld 253
Een Line dans clinic van 14 uur – 15 uur. Een ‘rap’ optreden van Collin Seintje en een verrassend slotoptreden om 16.00 uur van het Culti-zanggroep uit Palenstein.
Tevens zal er een crea/handwerk markt zijn waar vrijwilligers van Palet Welzijn, Middin en Piëzo hun eigen gemaakte kunsten tonen en verkopen.

De middag van Palenstein wordt georganiseerd door de samenwerkende organisaties:
Mooi welzijn, Stichting Piëzo, Middin, Palet welzijn, Kern Kinderopvang, de basisscholen de Meerpaal, de Achtsprong en de Jacobsvlinder en de gemeente Zoetermeer combinatiefunctionarissen, Buurtwerk, Dirk supermarkt en door vrijwilligers uit de wijk.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-