bluesbrothersThe Blues Brothers tribute band

 

Beleef de sfeer van blues en meer op dit 3-daagse muziek-evenement. Dit jaar staan er ruim 25 bands op het programma. De 27ste editie van het jaarlijkse Zoetermeer Blues Festival zal worden gehouden vanaf vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni.

Een flinke dosis veelzijdig live entertainment op meerdere podia en bij horecagelegenheden in het centrum van Zoetermeer. Voor dit spektakel zijn diverse topbands uit Zoetermeer, de regio en het hele land geboekt. Daarbij is er zeker ook ruimte gemaakt voor aanstormend talent op het Nicolaasplein.

fossen zanen  them lewis boys 

Programma in het kort

Zaterdag 1 juni zal er van 13:00 tot 23:30 live entertainment te horen en te zien zijn op twee grote podia op de Markt en zijn er die avond ook nog enkele after party’s tot in de late uurtjes. Naast de traditionele bluesbands zijn in deze editie ook een aantal alom bekende ‘tribute’ bands opgenomen. Zo zijn er onder andere spectaculaire podium-acts te verwachten van Them Lewis Boys en de 14-koppige Blues Brothers tribute band. Uiteraard is er bij elk podium een gezellig terras met food en drinks

Op zondag 2 juni is er van 13:00 tot 20:00 op het Nicolaasplein het ‘Local Heroes’ podium in samenwerking met drie muziekscholen uit Zoetermeer met professioneel lokaal talent.

Het complete programma is te bekijken op https://zoetermeer-blues.nl/

Zoetermeer Blues Festival is gratis toegankelijk.

-advertenties-

-goede doel-