ingesprekmet bijdirkvdbroekPiëzo-vrijwilligers uit Palenstein organiseren koffiemomenten in winkelcentrum Palenstein voor de ingang van supermarkt van Dirk van den Broek. De overwegend oudere vrijwilligers woonachtig in de wijk Palenstein hebben dit initiatief genomen.

De Dirk in winkelcentrum Palenstein biedt een tafel en stoelen aan en sponsort koffie, thee en wat lekkers. De koffietafels hebben veel aanloop, veel mensen komen langs voor een gezellig praatje.

De vrijwilligers geven aan dat veel mensen die zij spreken geïnteresseerd zijn in wat er speelt in de wijk en wat er te doen is, zoals de restaurantavonden voor en door bewoners en een oudereninloop.

Op woensdagen tussen 10.00 en 12.00 uur staat de koffie klaar en staan vrijwilligers u graag te woord. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christine Advokaat, sociaal cultureel werker PiëzoCentrum Palenstein, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-46866491.

-advertenties-

-goede doel-