orange babiesChef Alain Adriaanse van Hofstede Meerzigt raakte de afgelopen jaren zeer betrokken bij het werk van Stichting Orange Babies. Deze stichting zet zich in voor kinderen in Afrika met hiv, of die kans lopen met hiv besmet te worden tijdens de geboorte.

Toen Alain Adriaanse een aantal jaren geleden tijdens een reis door Zuid-Afrika met zijn gezin de townships bezocht was hij zo onder de indruk dat hij besloot om in actie te komen door deel te nemen aan de Orange Babies Tour Zambia 2019 in november. De Tour Zambia 2019 is een 10-daagse mountainbike tocht door Zambia.
Alain: “Tijdens mijn reis door Zuid-Afrika werd ik gelijk met mijn neus op de feiten gedrukt en besefte ik nog meer dat we het hier eigenlijk wel héél goed hebben. En daarom wil ik iets doen en inmiddels ben ik al aan het trainen want ik moet toch wat eelt kweken op het zitvlak :-). Nu is het aan mij om zo veel mogelijk geld binnen te halen voor Orange Babies en dat ga ik doen door middel van een aantal acties.” Zo is er bijvoorbeeld op zondag 2 juni een mooie picknick bij Restaurant Hofstede Meerzigt, met lekker eten en een loterij.

Orange Babies ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders, kinderen en adolescenten, die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben.

 

Doneren

Wie Alain wil sponsoren kan terecht op zijn actiepagina: https://actie.orangebabies.nl/actie/alain-adriaanse .
Met € 100,- kan een baby HIV-vrij geboren worden en met € 10,- kan er een kind een week gevoed worden.

-advertenties-

-goede doel-