CKC partners klassieke concerten in Oude KerkCKC & partners organiseert diverse klassieke concerten op vrijdagavond in de Oude Kerk. Concerten waar amateurmuzikanten zich kunnen presenteren en waar jong en oud de kans krijgt in aanraking te komen met klassieke muziek.


Tijdens het eerste concert op 24 mei kun je genieten van koorzang, vioolspel en een blazersensemble uit het Rijnlands Symfonie Orkest. “Klassieke muziek verdient een goed podium met goede akoestiek. Het prachtige instrumentarium, de unieke ruimte en prachtige akoestiek brengt ons hiervoor naar onze buren in de Oude Kerk”, aldus Joep Annegarn, adjunct-directeur van CKC & partners. “Door het mogelijk maken van deze concerten werken we samen aan de verbinding tussen professionals en amateurmuzikanten.”

Naast dit eerste concert staan nog drie concerten op de planning met allemaal een eigen thema. Zo presenteren zich op 5 juli diverse (oud)talenten van CKC & partners, staat het concert op 8 november in het teken van het Rembrandt-jaar en vindt op 20 december het traditionele Kerstconcert plaats.

Kaarten voor het concert op vrijdag 24 mei bedragen €4,- per stuk. Het concert begint om 19.30 uur. Ga voor verkoop en meer informatie naar de agenda op www.ckc-zoetermeer.nl.

-advertenties-

-goede doel-