actie SIEMStichting Iedereen een Maaltijd heeft woensdag een grote donatie in de vorm van snacks ontvangen van een groot bedrijf in luxe snacks. Het bedrijf stuurde een groot aantal pallets met uiteenlopende snacks naar Zoetermeer, waar woensdag een grote weggeefactie op touw was gezet.

SIEMVice-voorzitter van de Stichting Iedereen een maaltijd, Leo Klören, kwam onlangs in contact met een keurmeester van het bedrijf in luxe snacks. De keurmeester was zo enthousiast over het werk van de stichting dat hij zich heeft ingezet voor deze grote donatie. Niet alleen de snacks werden gedoneerd, het bedrijf zorgde ook voor het vervoer zodat alles netjes in Zoetermeer werd afgeleverd.

Het was woensdagmiddag een drukte van belang bij de expeditie van het Woonhart, want alle cliënten van de stichting, maar ook de leden van de samenwerkende Voedselgroep Zoetermeer waren uitgenodigd om snacks te komen halen. Gezien de hoeveelheid pallets werden ook andere voedselgroepen uit Zoetermeer en wat stichtingen die het niet zo breed hebben gevraagd te komen halen. "Want als iedereen deelt, heeft iedereen iets", aldus Brenda Hartgring de drijvende spil achter Iedereen een Maaltijd.

De vrijwilligers van Iedereen een Maaltijd en de Voedselgroep Zoetermeer hebben maximale inzet moeten tonen maar konden tevreden naar huis met vele hartverwarmende en lieve reacties. De minima van Zoetermeer kunnen voorlopig heerlijk genieten van deze snacks.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-