Row of elephants in London 2010In samenwerking met Elephant Parade organiseren de ondernemers van Woonhart Zoetermeer een bijzonder event van 27 april t/m 23 mei. Twintig unieke olifantenbeelden veroveren de passage en promenade van het woonwinkelcentrum.

IMG 5407Samen vormen de olifanten een bijzondere tentoonstelling waar diverse nationale en internationale kunstenaars en artiesten hun bijdrage aan hebben geleverd. Elephant Parade stond reeds in grote steden zoals Bangkok, Londen en Amsterdam. Een kleinere versie van de expositie, speciaal samengesteld voor winkelcentra en winkelgebieden, komt naar Woonhart in Zoetermeer. De organisatie van Elephant Parade zet zich in voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant. Het Cultuurfonds Zoetermeer en Floravontuur Promotie Zoetermeer hebben deze expositie mede mogelijk gemaakt.
De expositie is gedurende genoemde periode gratis te bewonderen en de olifanten zullen zonder twijfel ieders hart veroveren.


Speciale olifant voor Woonhart

In aanvulling op de bestaande olifantenbeelden wordt speciaal voor het Woonhart een eigen unieke olifant geschilderd door José Koebrugge. Zij is een beeldend kunstenaar, lid van kunstenaarsvereniging TERRA uit Zoetermeer en schildert de komende tijd deze olifant in Woonhart. Zij heeft gekozen voor een landschappelijke versie van het olifantje Elmer, een kinderboek. Elmer, een als een lappendeken gekleurd olifantje, wil graag bij de grijze olifanten horen. De grijze olifanten daarentegen willen juist de kleurrijke Elmer worden. Anders zijn, dat is zo gek nog niet. Deze speciale olifant blijft na de expositie staan en krijgt een mooie plek in Woonhart.


Kleurplatenwedstrijd

Doe mee aan de kleurplatenwedstrijd. Haal vanaf 27 april a.s. een kleurplaat op bij een van de ondernemers, maak een mooie creatie en lever hem in bij Auping Plaza in Woonhart. Er worden maar liefst 21 prijzen weg gegeven.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-