20170427 Koningsdag Zoetermeer GVW 3819Op Koningsdag kunnen alle prinsen en prinsessen van Zoetermeer tot en met 8 jaar laten zien dat ze echt de allermooiste van de stad zijn. Op het podium op het Nicolaasplein, vindt een modeshow plaats waar alle prinsen en prinsessen van Zoetermeer aan deel kunnen nemen.

De modeshow start om 13.00 uur. Aan de prinsen en prinsessen wordt gevraagd om samen met hun hofhouding een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.
De prinsen en prinsessen kunnen zich tot en met woensdag 24 april 2019 aanmelden voor de modeshow via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan ook op Koningsdag om 12.30 uur bij de organisatie op het Nicolaasplein.

Een deskundige jury bepaalt wie de mooiste prins of prinses van Zoetermeer is. De drie mooiste prinsen of prinsessen krijgen een prijs, maar niemand gaat met lege handen naar huis.

Dus, prinsen en prinsessen van Zoetermeer, zet je mooiste kroon op en laat op Koningsdag zien dat je de mooiste prins of prinses van Zoetermeer bent!

-advertenties-

-goede doel-