20160427 81046Park Palenstein is op Koningsdag het podium voor live muziek, het openluchttheater is volop in gebruik als poppodium. Swingende bands van CKC & partners, het Erasmus College en Guitar Mate zullen het publiek op een buitengewoon prettige manier vermaken.

Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn continu bands aan het spelen. Van 12 tot 13 en van 15 tot 16 wordt het programma verzorgd door CKC&partners, om 13 uur starten de optredens van het Erasmus College en om 14 uur zijn de bands van Guitarmate te beluisteren.

Dit jaar is er op Park Palenstein ook ruimte voor de vrijmarkt. De vrijmarkt op de Markt en het Marseillepad is minder groot omdat er ook de normale zaterdagmarkt is. Daarom heeft de Oranje Stichting dit jaar ook een deel van Park Palenstein opengesteld voor de verkoop door particulieren.

 

Spannende attracties

Maar er is nog meer te doen. Met de muziek op de achtergrond kan de jeugd tot 16 jaar zich vermaken in twee spannende attracties. Van 12.00 uur tot 16.00 uur staan er een sweeper en spinninchairs opgesteld voor de waaghalzen. De sweeper heeft twee armen die ronddraaien. Het is de bedoeling er zo lang mogelijk op te blijven staan zonder dat de ronddraaiende armen je eraf meppen. Je speelt dit spel met maximaal zes personen tegelijk. Wie blijft er het langste staan?

De spinning chairs maken je door hun draaiende beweging duizelig. Je moet dan je tegenstander verslaan door zo snel mogelijk langs de obstakels naar de uitgang van de attractie te lopen of wankelen. Wie het eerste de bel bereikt is de winnaar. Je speelt dit spel met twee personen tegelijk.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-