IMG 3359De meivakantie, die in Zoetermeer al op Goede Vrijdag begint, start bij speelboerderij Het Buitenbeest met een paasfeest. Op eerste en tweede paasdag, tussen van 13.00 en 16.00 uur, de Paashaas langs en kan iedereen meedoen met paaseieren zoeken en leuke paasfeestactiviteiten.


Kinderen kunnen naar eieren zoeken en verven. En meedoen met spelletjes zoals spijkerslaan, paas-touwtje trek, eierschietspel. Ook draait er een leuke film in de bioscoopruimte. Op het erf van de boerderij staan diverse dieren-informatiekramen en er zijn veel jonge dieren te bewonderen.
Voor de activiteiten (van 13.00 - 16.00u) heb je een spelletjeskaart nodig. Deze kost € 3,-. Met Zoetermeerpas is vrije deelname. Toegang is gratis.

 

De Weidemolen en De Balijhoeve

lammetjesDe stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve vieren paasfeest op tweede paasdag tussen 13.00 en 16.00 uur.
De Paashaas komt even langs op de Balijhoeve, er kan geknutseld worden en er zijn veel leuke oud-Hollandse spelletjes te doen. Geniet van de dartelende lammetjes in de wei, en neem een kijkje bij Juultje, het mooie Witrik kalfje.
Voor de activiteiten (van 13.00 - 16.00u) heb je een spelletjeskaart nodig. Deze kost 3 euro. Met Zoetermeerpas is vrije deelname. Toegang is gratis.


Ook de Weidemolen viert een Paasfeest op tweede paasdag. Er is een paasei speurtocht, je kan een ei verven, popcorn poffen boven het vuur, je kan allemaal leuke spelletjes doen of springen op het springkussen. Ook is er een bezoek van de paashaas. Natuurlijk kan je ook alle jonge dieren bekijken en knuffelen.
De paasactiviteit duurt van 13:00 tot 16:00 uur. De toegang is gratis. Een spelletjeskaart kost 3 euro.

 

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie-agenda!

-advertenties-

-goede doel-