knikkerpotBuiten spelen en sporten is belangrijk. Knikkeren mag dan al tientallen jaren oud zijn, schooljeugd beleeft er nu nog steeds veel plezier aan. House of Sports organiseert elk jaar het NK Knikkeren. De voorronde in Zoetermeer wordt op woensdagmiddag 15 mei gehouden bij IKC Klimboom.

 

Hoe leuk is het om dit te doen door te knikkeren?  Dit jaar organiseert de Gemeente Zoetermeer de voorronde in Zoetermeer in samenwerking met IKC Klimboom op woensdag 15 mei van 14.00-17.00.

De kids spelen van 14.00-17.00 uur om het kampioenschap van Zoetermeer. De beste 16 kinderen mogen naar de landelijke finale in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Alle basisschoolkinderen van Zoetermeer kunnen zich digitaal aanmelden via www.nkknikkeren.nl, of ter plaatse op het evenement.

 

Behalve het knikkeren zijn er nog veel meer leuke activiteiten bij IKC Klimboom, zoals een springkussen, spelletjes, muziek en natuurlijk een gezond hapje en een drankje. Vrijwilligers zijn welkom om te helpen bij opbouw en afbouw, jureren en assistentie tijdens de activiteiten. Vrijwilligers kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

-advertenties-

-goede doel-