logo kortjakjeIMG 20181006 WA0008Kledingbeurs Kortjakje is een bekend fenomeen in Zoetermeer en wijde omstreken. Al bijna 20 jaar wordt onder bezielende leiding van een groep enthousiaste vrijwilligers elk half jaar een tweedehands kledingbeurs georganiseerd. Dit jaar is ook speelgoed op de beurs te vinden.

Een deel van de opbrengst komt ten goede van een van te voren gekozen goede doel. Zo heeft Kortjakje in het verleden al Kledingbank MEVE en Duchenne Heroes gesteund. Het goede doel van dit jaar is nog niet bekend.
Particulieren leveren zelf hun spullen in en krijgen 70% van de opbrengst. Voor deze beurs kunnen zij op vrijdag 5 april hun spullen inleveren. Kijk voor meer informatie op de site: www.kledingbeurskortjakje.nl 
Op de beurs vind je goede tweedehands (merk)kleding in de maat 56 t/m XL (kind, dames en heren) tegen een leuke prijs, dat zeker nog een aantal seizoenen mee kan. Bij Kortjakje is nu ook mooi tweedehands speelgoed te vinden, voor eveneens mooie prijsjes.
In april vindt de Voorjaar-/Zomerbeurs plaats en in oktober de Najaar/Winterbeurs. Dit jaar is de Voorjaarsbeurs op zondag 7 april, van 11.00 tot 14.30 uur in de aula van de Paulusschool in de wijk Dorp.

Locatie: De Paulusschool, Dr. J.W. Paltelaan 5 te Zoetermeer

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-