Mediaontwikkelingen vragen om nieuwe kennis en vaardigheden en bieden tegelijkertijd ook veel kansen. Daarom biedt de bibliotheek ook dit voorjaar weer een aantal computer- en internettrainingen aan, in samenwerking met SeniorWeb. Ontdek en leer over de computer en internet!

Muis- en toetsenbordtraining

computers openbaarIedere donderdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur vindt in het cursuslokaal van de Hoofdbibliotheek een muis- en toetsenbordtraining plaats. Deze training bereidt u voor op het gebruik van de computer en bestaat uit 1 uur persoonlijke begeleiding door een docent van SeniorWeb. De kosten voor deze training bedragen €5,00 voor leden en €7,50 voor niet-leden. Bent u in het bezit van een ZoetermeerPas, dan kunt u het tegoed van voordeelcheque 2 gebruiken. Aanmelden kan bij de balie in de Hoofdbibliotheek, minimaal 1 week van te voren.

Training Internet voor Beginners (Klik & Tik)

De training 'Klik & Tik' bestaat uit 3 lessen. Docenten van SeniorWeb laten u kennismaken met diverse toepassingen op internet, zoals informatie zoeken, e- mailen en online formulieren invullen. Hierna bent u in staat om thuis zelfstandig verder te gaan met dit oefenprogramma. In februari vinden de lessen plaats op 6, 13 en 20 februari, van 10.00 tot 12.00 uur in het cursuslokaal van de Hoofdbibliotheek. In maart zijn de lessen op 13, 20 en 27 maart, zelfde locatie en tijdstip. De kosten voor de training bedragen €15,00 voor leden en €22,50 voor niet-leden. Bent u in het bezit van een ZoetermeerPas, dan kunt u het tegoed van voordeelcheque 2 gebruiken. Aanmelden kan bij de balie in de Hoofdbibliotheek. Let op: muisvaardigheid is noodzakelijk, zie muis-en toetsenbordtraining.

Deze en heel veel andere trainingen en cursussen vindt u ook terug op ons cursus/ activiteiten overzicht: Cursussen /activiteiten nu

-advertenties-

-goede doel-