De gemeente heeft extra barriers geplaatst tussen de rijbaan en fietsstrook van de 1e Stationsstraat. De verkeersregelaars blijven de komende dagen 24 uur per dag aanwezig waarbij het verkeer handmatig wordt geregeld. Het tijdelijke verbod voor fietsers is daarom opgeheven.

Vrijdagmiddag werden e fietsstroken op de 1e Stationsstraat tussen de Karel Doormanlaan en de Dr. J.W.Paltelaan afgesloten voor (brom)fietsers in beide richtingen, na twee ernstige aanrijdingen van fietsers op dit punt.
Tussen 21.00 ‘s avonds en 06.00 ‘s ochtends worden de verkeerslichten weer aangezet en er blijven er verkeersregelaars aanwezig om daar waar nodig voetgangers en (brom)fietsers te begeleiden op het kruispunt. De vrachtwagens die van en naar Nutricia rijden worden momenteel begeleid door personeel van de fabriek.
De aangepaste verkeerssituatie wordt eveneens aangegeven op de informatieborden die op verschillende plaatsen bij het kruispunt zijn geplaatst. De gemeente onderzoekt momenteel welke andere maatregelen er nodig zijn om de bestaande verkeerssituatie structureel aan te kunnen passen.

 

 IMG 0556  IMGM6837
 Ongeval 27 februari  Ongeval 8 maart

 

-advertenties-

-goede doel-