20190117 103447

Na de feestelijke heropening van FF-Knippen, AGF Totaalspecialist en Flora Project, half november vorig jaar is het nu de beurt aan de Jumbowinkel in winkelcentrum Meerzicht om groots te verbouwen. De winkel sluit op zaterdag 9 maart tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 27 maart kunnen klanten weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.


Half januari is de aannemer gestart met voorbereidende werkzaamheden en sloopwerkzaamheden in de drie voormalige winkelpandjes. De totale verbouwing duurt zo'n 2,5 maand, waarvan de winkel 2,5 week dicht gaat. De Jumbo krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de Jumbo wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. 

“Onze nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.400 vierkante meter vloeroppervlakte. In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo komt er een nieuw versplein, waar klanten volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm", aldus filiaalmanager Ramon Groenendijk.

IMG 3235  20190117 103800 

Knipsel

Sluiting

Zaterdag 9 maart is de Jumbo nog tot 18.00 uur geopend en voor de dagelijkse boodschappen. Deze dag ontvangen klanten 50% korting op alle vers- en diepvriesartikelen met uitzondering van brood en afbakproducten, zoals bolletjes en croissants. Daarna sluit de Jumbo tijdelijk de deuren om de winkel een totale make over te geven.
Met een team van 70 Jumbo medewerkers word de winkel 's avonds leeg gehaald. Er zullen vier vrachtwagens vol producten tijdelijk worden opgeslagen, voedsel wat niet naar de opslag gaat word geschonken aan het goede doel.

 

Heropening

Bij de feestelijke heropening op woensdag 27 maart verwelkomt de Jumbo haar klanten om 9.00 uur.  De eerste 150 bezoekers worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 31 maart). 

 

Tekst en foto's, Marja de Laaf 

ozio_gallery_nano

 

-advertenties-

-goede doel-