190200 certificaatuitreiking piezo talentenacademie1Vol trots namen de kinderen van de Piëzo TalentenAcademie hun certificaat in ontvangst toen zij de sectoren ‘techniek’ en ‘horeca’ afrondden. In zeven weken leerden de kinderen uit Oosterheem en Palenstein alles over beroepen in deze twee vakgebieden.

Ze brachten onder andere werkbezoeken aan Restaurant/Hotel De Sniep, HABO GWW en de Apple Store. Ook kregen ze gastlessen van bijvoorbeeld robotbouwers van Robot Care Systems en chef-koks. In totaal werden ruim honderd certificaten uitgereikt in het bijzijn van familie, vrienden en de gastdocenten.

 

TalentenAcademie start met ‘Gezondheidszorg’ en ‘Beroepen in het groen’

Na de voorjaarsvakantie start de Piëzo TalentenAcademie met de sectoren ‘Gezondheidszorg’ en ‘Beroepen in het groen’! Wil jij alles leren over het beroep van de huisarts en de fysiotherapeut? En wil je een kijkje nemen in het LangeLand Ziekenhuis? Of wil je liever met een dierenverzorger of de stadsarchitect in gesprek? Doe dan mee aan de Piëzo TalentenAcademie.

Op de maandag in Palenstein, op dinsdag en donderdag in Oosterheem en op woensdag in Meerzicht zijn er wekelijks activiteiten waarin de deelnemers talenten ontdekken, samen op bezoek gaan bij bedrijven en gastlessen krijgen van professionals.  

Voor wie: alle kinderen van 9 tot 14 jaar oud die in Oosterheem, Palenstein en Meerzicht wonen en/of op school zitten.

Startdata:

Maandag 4 maart, 15.15 – 17.15 uur, locatie PiëzoCentrum Palenstein (Rakkersveld 253)
Dinsdag 5 maart, 15.30 – 17.30 uur, locatie PiëzoCentrum Oosterheem (Zanzibarplein 21)
Woensdag 6 maart, 13.30 – 15.30 uur, locatie Ambachtenwerkplaats (Vrouwenhuiswaard 7)
Donderdag 7 maart, 15.30 – 17.30 uur, locatie PiëzoCentrum Oosterheem (Zanzibarplein 21)

 

Neem voor meer informatie over de Piëzo TalentenAcademie contact op met Jocelyn Heidweiller via 06-51948552 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fotograaf: Piëzo

-advertenties-

-goede doel-