20190210 4825Zoetermeer heeft zondag volop genoten van het Huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Op 67 verschillende locaties werden meer dan 200 optredens gegeven door stuk voor stuk zeer gedreven en enthousiaste artiesten.

Sommige optredens waren echt in huiskamers, waar de meubels even aan de kant werden geschoven om plaats te maken voor artiesten en publiek. Andere optredens vonden een plekje bij een van de vele instellingen, zoals buurtverenigingen,  die hun ruimte beschikbaar stelden voor een optreden. 

In Winkelcentrum Buytenwegh zorgden de zonnige klanken van Everlite for Hawaiians voor vrolijke en zonnige muziek, ondanks het druilerige weer buiten. Verderop, bij buurtvereniging Buytenrode, verbaasde Goochelaar Hans jong en oud met zijn leuke trucs.

Woodshop 2  20190210 4797 
Woodshop, akoestische band Everlite for Hawaiians

 

Woodshop, de akoestische band bestaande uit zangeres Rachel, lead-gitarist Bart, bassist Ard en gitarist Erwin (die zijn debuut had wat betreft live optreden), speelde gisteren in De Pelgrim, naast de Pelgrimskerk in het Dorp. In een intieme setting speelden zij een aantal zelfgeschreven nummers en 2 covers, waaronder The Power of Love van Frankie Goes To Hollywood.
De 3 sessies zijn gedurende de middag goed bezocht door een zeer divers publiek, van jong tot oud. Kijk voor meer informatie of contact over hun huiskamerconcerten op www.woodshopmusic.nl .

20190210 4853  20190210 4862 
WWJ3 in  'Head over Heels'  

Ook waren er voorproefjes te zien van voorstellingen die binnenkort in Zoetermeer gespeeld worden. Zo stond WWJ3 in de huiskamer van Sijoe in Seghwaert, met een voorproefje van hun eindmusical 'Head over Heels', die begin maart in première gaat.

 

Video door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl

Foto's door: Mark Neijssel, Marije Ronteltap

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-