Baas van Morgen AleynaLisette van Os met de nieuwe baas van Buurtwerk Aleyna Erdogan

De baas zijn, dát is een wens voor velen. Donderdag 24 januari had Buurtwerk Aleyna Erdogan als nieuwe baas. Met haar 15 jaar nam zij die dag de beslissingen. De frisse kijk van dit jonge talent gaf nieuwe inzichten in de mediawijsheid binnen de organisatie.

Zij bruiste van de goede online ideeën. Buurtwerk zet kinderen en jongeren in hun kracht. De nieuwe baas draait het voor één dag om. Zij zette Buurtwerk in haar kracht. Een sterke combinatie.

“Het project Baas van Morgen van JINC sluit naadloos aan op de waarden van Buurtwerk. Stimuleren tot groei en investeren in de eigen kracht van jong en oud”, aldus Lisette van Os, directeur van Buurtwerk, die voor deze dag graag haar stoel afstond aan de Baas van Morgen. Buurtwerk heeft jongerenparticipatie hoog in het vaandel staan. Kinderen en jongeren leren door te doen. Meedenken over media en slim online zijn, met elkaar overleggen en meebeslissen zijn 21st century skills die nodig zijn voor je toekomst. Aleyna bruiste deze dag van de goede ideeën en gaf haar kijk op bijvoorbeeld de online kracht van social media.

-advertenties-

-goede doel-