kleur bekennenHet symposium ‘Kleur bekennen’ is een initiatief van het Beraad van Kerken in Zoetermeer. In een serie van vier geloofsgesprekken willen zij de aandacht richten op de veelkleurige geloofsschatten.


Er zijn meer dan dertig verschillende kerken in Zoetermeer: van orthodox tot vrijzinnig, van hoogkerkelijk tot hartstochtelijk, van oer-nederlands tot migrantenkerken van all-over-the-world. Een regenboog aan kleuren. Allemaal christelijke kerken, en toch verschillend. Met de geloofsgesprekken willen zij die kleuren weer laten spreken. Geen debat maar dialoog: spreken van hart tot hart, en vooral goed luisteren naar elkaar.
Het derde geloofsgesprek gaat over missie en verwachting. De gesprekken staan open voor gelovigen uit alle Zoetermeerse kerken en bedieningen.
Samen-zijn en ontmoeting, daar draait het om. Een maaltijd delen bevordert het delen van gedachten. Daarom is er voorafgaande aan het avondprogramma een (eenvoudige) maaltijd. Deelname aan het symposium is gratis; deelname aan de maaltijd kost €5.

Datum: dinsdag 29 januari
Plaats: kerkgebouw HLD, Zegwaartseweg 47, Zoetermeer
Aanvang symposium: 19.30u
Aanvang maaltijd: 18.30u (inloop vanaf 18.00u)
Kosten maaltijd: €5
Informatie en opgave voor de maaltijd: Flip Bakker 0624689649

-advertenties-

-goede doel-