2019 01 17 Young Music Talent inschrijving geopend 1Zing je, speel je in een band of ensemble, ben je een singer-songwriter of bespeel je een instrument? Doe dan mee met Young Music Talent: dé muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer.

Iedereen krijgt de kans om gratis mee te doen aan de workshop Podiumpresentatie. Wie door is naar de finale maakt kans op één van de mooie prijzen, waaronder een masterclass, een optreden op een groot podium, een muzikale reis of een optreden van een bekende artiest bij hem of haar op school.

 

Diverse categorieën

Je kunt deelnemen aan Young Music Talent in de categorieën Solisten (t/m 10 jr / 11 t/m 16 jr / 17 t/m 21 jr), Ensembles (klassieke muziek / lichte muziek) en Battle of the Schools, waarin groepen van verschillende scholen de strijd met elkaar aangaan voor een toffe prijs.

Schrijf je uiterlijk 7 maart in via www.ckc-zoetermeer.nl/YMT . Ook voor meer informatie kun je hier terecht. Deelname aan de muziekwedstrijd is gratis. De voorrondes vinden plaats op 22 en 23 maart en de finale op vrijdag 12 april in de Theaterzaal van CKC & partners. Young Music Talent 2019 wordt gesponsord door Orthodontistenpraktijk De Wereldlach en wordt georganiseerd door CKC & partners.

-advertenties-

-goede doel-