magisch zoetermeerHet nostalgisch dorp van Magisch Zoetermeer zal na de Kerstdagen echt van start gaan. Op de markt zal een magisch dorp verrijzen dat bol staat van activiteiten: Een dorp waar het nostalgisch verleden en heden worden vermengd...

Van 27 tot en met 30 december is er elke dag een magisch programma, met o.a. een kinderwintertrein, een prachtige nostalgische draaimolen, een zweefmolen, een reuzenrad, diverse gezellige theatershows, een betoverend horeca plein met de nodige winterse versnaperingen en een dagelijks muzikaal podium programma. Kinderen kunnen de schaatsen onderbinden op de kleine schaatsbaan,  geschminkt worden of een kijkje nemen bij het grote Vlooiencircus.

Bij het gezellige verwarmde winterse terras is het goed toeven en kunt u heerlijk genieten van warme drank of wat lekkers. Het magische dorp gaat elke dag om 12.00 open voor bezoekers en heeft elke dag bijzondere shows en optredens op het programma staan. In de grote tent kunt u kijken naar dansshows van Kickin'it, het Zoetermeerse komische Duo Plumeau en een spectaculaire vuurshow.

Iets verderop staan de theaterwagens waar van 15.00 tot 20.00 uur elk uur een theaterstuk te zien zal zijn. Greg en Baud Theaterproducties treedt hier op met onder andere Anya de Verloren Prinses, Scrooge en Een Prinses van IJs. De theatershows zijn gratis toegankelijk als u vooraf gereserveerd heeft via de Magisch Zoetermeer site: www.magischzoetermeer.nl/belevenissen

 

Entreeprijzen

Het nostalgisch dorp van Magisch Zoetermeer is gratis toegankelijk, maar voor enkele attracties en shows geldt wel een toegangsprijs die in magische munten betaald kan worden (1 magische munt = € 2,50).

Magisch zoetermeerAttracties

Draaimolen € 1,25

Zweefmolen € 1,25

Funny Mirrors. € 1,25

Vlooien Circus. € 2,50

Reuzenrad. € 2,50

Schaatsen

Kinderschaatsen 30 minuten € 2,50

Kinderschaatsen 60 minuten € 3,75

Schaatsen huur € 2,50, Borg Schaatsen huur € 5,00

 

Shows

De IJsprinses. Voorverkoop = Gratis

Scrooge. Voorverkoop = Gratis

Anya de verloren Prinses Voorverkoop = Gratis

Duo Plumeau Magie show € 2,50

Kidz Discoshow. € 2,50

Kicking Dansshows. Gratis

-advertenties-

-goede doel-