BluesbonesVrijdagavond 28 december is een spectaculaire Bluesnight met optredens van The BluesBones en The Rude Move in JJ MusicHouse. Beide bands zijn al geruime tijd succesvol en hebben elk een eigen benadering van de blues.

Na het ontstaan van The BluesBones in 2011 is de band, na het winnen van de Belgische Blues Challenge 2016 en een eervolle 2e plaats bij de Europese Blues Challenge, in razend tempo de Europese blues-scene aan het veroveren. Hun invloeden zijn niet op de vingers van één hand te tellen. Men hoort Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Walter Trout, Joe Bonamassa; blues-rock met de nadruk op blues. In maart 2018 hebben zij een nieuwe cd uitgebracht onder de naam ’Chasing Shadows’ waarop nieuwe en verrassende elementen.
Deze fantastische bluesband bestaat uit: Nico De Cock – zang, Edwin Risbourg – hammond / keyboards, Geert Boeckx – bass, Stef Paglia – gitaar en Koen Mertens – drums.

The Rude Move, opgericht in 2008, heeft in de afgelopen jaren een goede naam als verrassende en energieke bluesband opgebouwd. De nummers zijn stevig maar vooral gevarieerde blues/ blues-rock covers met stomende, rauwe of meeslepende solo’s, een gevoelige slow of een stevige Rock & Roll song. The Rude Move speelt altijd met plezier en daar ligt de kracht van deze band waarmee de heren hun steentje bijdragen aan de blues scène. The Rude Move bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend en nu hun krachten gebundeld hebben. In november 2018 bracht de band een prachtige CD uit ter gelegenheid van 10 jaar Rude Move.
Samenstelling: Dennis Gosens – gitaar en zang, Bas Buis – basgitaar en Frans Ogiér – drums.

Kaarten voor JJ’s Blues & Roots Night zijn in de vvk verkrijgbaar a € 10,- via de site www.jjmusichouse.nl  
Aan de kassa kosten de kaarten € 13,-, aanvang 20.30 uur

-advertenties-

-goede doel-