vinnie raimond

vinnie raimond2Raimond en Vinnie Pouw, bekend van kledingbank MEVE  in Meerzicht, zijn genomineerd en strijden met de andere vier kandidaten om de trofee 'Mooiste kersthuis allertijden'. In het Programma van TV West strijden de 5 meest memorable kersthuizen van de afgelopen 20 jaar tegen elkaar.

In de afgelopen jaren zijn er al heel veel mooi versierde huizen voorbij gekomen, dit jaar strijden de 5 meest memorable kersthuizen van de afgelopen bijna 20 jaar tegen elkaar. Mogelijk staat het winnende huis in Zoetermeer. Presentator Justin Verkijk zocht de afgelopen tijd de oud winnaars op die dit jaar natuurlijk nog extra hun best hebben gedaan. Alle 5 de deelnemers hebben een andere kijk op kerst versiering.


U kunt nog stemmen t/m 23 december 19.00 uur , de uitslag zal op kerstavond bekend gemaakt worden. Stemmen kan via de website: www.omroepwest.nl/kersthuis. Raimond en Vinnie staan hier vermeld als 'Vincent en Ray'. Een filmpje van alle kersthuizen is hier te vinden: omroepwest.bbvms.com/view/regiogrid/3226907.html

 

Tekst  Marja de Laaf

 

-advertenties-

-goede doel-