DSC 0606Het koor Aliquando zal zondagavond 23 december met medewerking van de solistes Carla van Swieten en Dorine van der Linden onder leiding van dirigente Monica Demkes een gezamenlijk kerstconcert geven in de Wijngaard, Rokkeveen.

De begeleiding zal worden verzorgd door Matthijs Pronk (piano), Carla de Pauw (dwarsfluit), Arjen van Putten (trompet) en Anne Bakker en Emma Penningnieuwland op de harp. Solistes, koor en musici zullen mooie kerstliederen ten gehore brengen. Ook zullen enkele liederen gezamenlijk met solistes en koor worden gezongen. Natuurlijk is er ook ruimte voor samenzang. Ook dit jaar zal de kerk stemmig worden versierd.
Er is geen pauze en na afloop is er voor iedere aanwezige een hapje en een drankje. De entree is vrij maar er zal wel gecollecteerd worden voor een goed doel, wat dit jaar is de Stichting Biezonder. Een stichting die een bijdrage wilt leveren aan een (ernstig) ziek kind en familie tijdens een ziekenhuis opname.


De kerkzaal is toegankelijk vanaf 19:30 uur en het concert zal aanvangen om 20:00 uur.
Locatie: Moeder Teresasingel 100 in de wijk Rokkeveen.

 

Bekijk ook de Kerstfilm van Zoetermeer Actief! De Kerstfilm 'Een Wonderlijke Kerst' is te zien op: www.zoetermeeractief.nl/kerstfilm

Een sprookjesachtige film over kaarsjesavond in de Dorpsstraat Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-