Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer vierde afgelopen vrijdag 14 december het zilveren jubileum. De Stichting is 25 jaar actief op het gebied van evenementen, verbinden, organiseren en stadspromotie voor de stad Zoetermeer en kreeg als waardering hiervoor een oorkonde van de gemeente Zoetermeer.

Gastheer Bert van Leeuwen interviewde in een ongedwongen setting oud-burgemeester en de eerste voorzitter van Floravontuur Luigi van Leeuwen over het ontstaan van de stichting. Samen met Lennie Huizer, wethouder ten tijde van de Floriade en tot dit jaar actief als voorzitter van Floravontuur, en voormalig directeur van Floravontuur Margreet van Driel, tegenwoordig wethouder van Citymarketing en Evenementen, werd teruggekeken op de groei en de professionalisering van Floravontuur als promotiestichting.

Ook burgemeester Aptroot sprak lovende woorden namens de gemeente Zoetermeer. Hij overhandigde aan voorzitter Anke van As en aan de huidige directeur Ruud Steggerda een oorkonde namens de gemeente als blijk van waardering voor de bijdrage die Floravontuur levert aan de promotie van de stad Zoetermeer.

HR 20181214 IMGL6053

Bekijk ook de Kerstfilm van Zoetermeer Actief! De Kerstfilm 'Een Wonderlijke Kerst' is te zien op: www.zoetermeeractief.nl/kerstfilm

Een sprookjesachtige film over kaarsjesavond in de Dorpsstraat Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-