kerst3Basisschool De Oranjerie in Oosterheem heeft dit jaar voor twee goede doelen in Zoetermeer voedsel ingezameld om kerstpakketten maken voor gezinnen die in of onder de minima grens leven. Zeker rond kerst wil de school wat extra’s doen voor de medemens.

Stichting Iedereen Een Maaltijd helpt mensen die buiten alle regelingen vallen en (tijdelijk) helemaal geen inkomen hebben door hen gratis maaltijden te geven. Zij motiveren deze mensen weer te vechten voor zichzelf en zo uit hun nare situatie te komen. Ook in de wijk Oosterheem, waar De Oranjerie staat, zijn veel gezinnen die in of onder de minima grens leven. Voor deze mensen willen Buurtforum Samen in de Stromen en een groep jongeren van Buurtwerk iets extra doen voor de kerstdagen.

Afgelopen week hebben de leerlingen uit groep 7 de ingeleverde producten verzameld zodat de twee goede doelen het voedsel konden ophalen en verspreiden.

kerst kerst4

Bekijk ook de Kerstfilm van Zoetermeer Actief! De Kerstfilm 'Een Wonderlijke Kerst' is te zien op: www.zoetermeeractief.nl/kerstfilm

Een sprookjesachtige film over kaarsjesavond in de Dorpsstraat Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-