kerstbalDe verkoopactie van kerstballen om eenzame ouderen een leuke kerst te bezorgen wordt ondersteund door ondernemer Jacob de Boer, de directeur van ‘De Boer Maatwerk in keukens’.

Jacob de Boer 2Jacob de Boer: “Ik hoorde van deze actie om eenzame Zoetermeerse ouderen een Magische kerst te geven en heb direct mijn steun aangeboden. Eenzaamheid zou toch eigenlijk niet hoeven in een stad van 125.000 mensen. Deze ouderen hebben zich ingezet om onze generatie een kansrijke toekomst te geven. Ik vind dat wij daar iets voor terug moeten doen”.

Jacob steunt als sponsor al jaren sportclubs als Taverzo en FC Zoetermeer. Daarnaast helpt hij verschillende stichtingen in hun initiatieven om Zoetermeer een mooiere stad te maken. Voor de kerstballen verkoop onder de naam Magisch Zoetermeer, werd hij benaderd om te helpen en bood aan om ambassadeur te worden.

Naast een prachtig sponsorbedrag van De Boer Maatwerk in keukens, brengt Jacob het doel van Stichting Samen Vieren Wij Kerst, de eenzame ouderen, onder de aandacht van iedereen die een steentje bij wil dragen voor dit prachtige doel.

In het Kersthuis in het Stadhuis-Forum staan elke dag vrijwilligers om de kerstballen te verkopen en mensen informatie te geven over de kerstwensenactie

 

Bekijk ook de Kerstfilm van Zoetermeer Actief! De Kerstfilm 'Een Wonderlijke Kerst' is te zien op: www.zoetermeeractief.nl/kerstfilm

Een sprookjesachtige film over kaarsjesavond in de Dorpsstraat Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-