KerstpretfotoBeleef in de kerstvakantie van 24 december t/m 6 januari magische momenten in SilverDome. De schaatsbaan wordt dan iedere dag vanaf 10.30 uur letterlijk omgedoopt in een groot IJspaleis met activiteiten zowel op als naast het ijs.

 

Dit jaar is tijdens iedere IJspretdag het Magische IJspaleis geopend. Een paleis vol met funzalen, zoals de discobalzaal, knutselparadijs en het 1001 Filmtheater. Ook worden er coole clinics verzorgd door verschillende ijsverenigingen, is er de grote toverstaf estafette en een Let it Go discoshow. En dat niet alleen, dit jaar is er ook een wonderbaarlijke ontmoeting met een mystery guest. Dus er is ook naast het ijs genoeg te beleven in SilverDome.

 

Eindejaar schaatsdisco

De eindejaar schaatsdisco met live DJ wordt gehouden op 29 december. Van 20.00 tot 23.00 uur kun je mee swingen op de coolste hits uit 2018. Het discoschaatsen is vanaf 12 jaar (onder 12 jaar onder begeleiding).  

 

Tickets, € 6,- per dag, verkrijgbaar via: www.silverdome.nl/ijspaleis

 

Bekijk ook de Kerstfilm van Zoetermeer Actief! De Kerstfilm 'Een Wonderlijke Kerst' is te zien op: www.zoetermeeractief.nl/kerstfilm

Een sprookjesachtige film over kaarsjesavond in de Dorpsstraat Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-