2018 GNW herfst 16Na een fantastische zomer is het even wennen om de handschoenen aan te doen, maar ook met koud weer genieten de wandelaars van Stichting Gezond Natuur Wandelen van de natuur in Zoetermeer.


Stichting Gezond Natuur Wandelen afdeling Zoetermeer organiseert elke week 4 verschillende gratis wandelingen van een uur in het stadsgroen, zoveel mogelijk bij de mensen in de wijk. Hierdoor kan iedereen aan de wandelingen deelnemen. Meedoen aan de wandelgroepen biedt de deelnemers een gezonde activiteit, maar zeker ook veel gezelligheid. Tussen alle gesprekken door kijken de deelnemers onderweg naar de natuur, nu met de prachtige herfsttinten.
De wandelingen starten om 10 uur ‘s morgens en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. Het is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er de mogelijkheid om samen (niet gratis) een kopje koffie te drinken. Weer of geen weer, de wekelijkse wandeling gaat altijd door.
Iedere dag wordt gestart vanaf een andere locatie, op dinsdag bij de Hof van Seghwaert, woensdag bij de Balijhoeve en De Zoete Aarde en donderdag start de wandeling bij Palet Welzijn aan de Bijdorplaan 471-477.

-advertenties-

-goede doel-